Werkwijze

Aanlevering audiobestanden

Het digitale audiobestand, het uit te werken dictaat, interview of telefoongesprek, kun je me sturen via WhatsApp, of per e-mail naar dictaat@zonderfout.nl. We kunnen ook afspreken om de bestanden te plaatsen in een beveiligde locatie op internet (een gedeelde map in DropBox bijvoorbeeld).

Wil je op een andere manier bestanden uitwisselen? Geen enkel probleem. Ik ben technisch onderlegd en sta open voor andere ideeën.

Oplevering tekstbestanden

De uitgewerkte documenten stuur ik per e-mail of WhatsApp retour. Eventueel beveilig ik het document met een wachtwoord. Indien we de bestanden uitwisselen via een beveiligde, gedeelde locatie in de cloud, dan plaats ik het document in de aangewezen folder.

Uitwerken audiobestanden

Ik werk met de officiële transcriptiesoftware van Olympus. Hiermee kan ik ook audiobestanden uitwerken van andere merken als Philips, Grundig en Winscribe. Met alle gangbare audiobestanden kan ik uit de voeten: .dss, .ds2 (DSS Pro), .mp3, .mp4, .m4a, .wav, .wma etc.

Sjablonen

Rapportages, brieven, processtukken; indien gewenst werk ik het dictaat uit in een vooraf opgemaakt document/sjabloon. Na oplevering kun je dus direct verder met het document en hoef je niet eerst te knippen en plakken.

Geheimhouding

Uiteraard behandel ik de audio en de tekst vertrouwelijk.
Een door mij getekende geheimhoudingsverklaring is onderdeel van onze samenwerking. Ook een AVG-subverwerkersovereenkomst is mogelijk.


ZonderFout.nl … alle regels goed geschreven!

Wil je ook van mijn dienst gebruikmaken?
Neem dan contact op via 06 – 24550992
of gebruik het contactformulier.

>> Tarief