Referenties

M

et gepaste trots stel ik aan je voor … een aantal van mijn klanten!
Sommigen laten je weten waarom ze graag met ZonderFout.nl samenwerken.


Recensie van AOC ...

Zonderfout = Echt Zonderfout. Als bedrijfsadviseur geef ik praktische adviezen aan ondernemers en ik verwerk dit in rapporten voor bedrijven. Mijn grootste aandacht gaat uit naar de inhoud en dan is het super efficiënt dat Marjoleine voor mij de tekstcorrectie en tekstredactie regelt. Dit scheelt mij heel veel tijd. Bovendien is Marjoleine een kei in haar vak en zeer professioneel.

Esther Meertens-de Boer, eigenaar AOC  – via LinkedIn

AlracDesign

Recensie van Alrac Design ...

Als vormgever is het heerlijk om iemand te hebben die je teksten nakijkt. Omdat je zelf gefocust bent op het ontwerp, is het fijn als je de tekstcontrole door iemand anders kunt laten doen. Marjoleine werkt snel, duidelijk en ik leer er ook iedere keer weer van. Zij is een goede aanvulling op mijn werk en ook voor mijn klanten!

Carla Derks, grafisch vormgever en interieurarchitect, eigenaar AlracDesign – via LinkedIn


Bowen Stein

Aikipro

Recensie van Aikipro ...

Marjoleine heeft diverse teksten voor mijn webshop (Aikipro) gecontroleerd en gecorrigeerd waar nodig. Daarnaast heeft ze goede tips gegeven om in het vervolg niet dezelfde “schrijffouten” te maken. Marjoleine reageert snel op vragen en levert de te verbeteren stukken erg snel op. Echt een aanrader!

Hans Boersma, eigenaar Aikipro – via LinkedIn


Recensie van CreaTaal ...

Dénken dat mijn tekst foutloos is; of zéker weten? Dat maakt het verschil en is voor mij de meerwaarde van ZonderFout.nl. Om typefoutjes te signaleren, maar ook voor een zinvolle suggestie. Marjoleine is als een kundige (en aardige!) collega-taalliefhebber die op afroep snel en accuraat mijn teksten naloopt. Ideaal voor teksten waar geen eindredactie meer aan te pas komt.

Willy Janssen-Savelkoul, Tekstschrijver voor bedrijfsjournalistiek en -communicatie, eigenaar CreaTaal


Recensie van Insight/matters ...

Bij het uitgeven van mijn eerste boek voor ondernemers met personeel was Marjoleine voor mij een rots in de branding.
De laatste tekstcorrectie en -redactie nam zij uiterst professioneel voor haar rekening. Bovendien is zij een erg plezierig mens om mee te werken. Marjoleine voldoet niet slechts aan de verwachtingen, maar als het even kan, presteert ze boven verwachting.
Ik kijk ernaar uit in de toekomst opnieuw met haar te werken en beveel haar met groot genoegen aan in mijn netwerk.

Astrid Jacobs, eigenaar INSIGHT/matters – via LinkedInHumint

Recensie van Humint Media ...

Als ‘nieuwe’ zzp’er is het van groot belang professioneel over te komen bij je (potentiële) klanten. Een dag voor de lancering van mijn website vond ik per toeval ZonderFout.nl. Binnen 24 uur zorgde Marjoleine ervoor dat alle teksten van mijn site foutloos online werden weergegeven en ik vol zelfvertrouwen mijn nieuwe onderneming kon presenteren op het internet. Geweldige service!

Bud Wichers, freelance cameraman, verslaggever en camjo
Politieke Academie

ADC Huijsmans

Recensie van Scrivo Media ...

Heel hartelijk dank voor je inzet en flexibiliteit. De samenwerking is mij uitstekend bevallen. Het is prettig om een ‘wakend’ oog te hebben.

Mark Hemmer, tekstschrijver


logo_succeedIT
PWR

Provia