De vrouw achter ZonderFout.nl

Taalgek
Zo kun je mij wel omschrijven: taalgek, met een oog voor detail.
Twee eigenschappen die heel goed van pas komen bij het uitwerken/controleren van jouw teksten. 

Hoezo taalgek Warner One?
Ik wil er alles van weten. Dagelijks lees ik de laatste ontwikkelingen op de websites van de Nederlandse Taalunie en het Genootschap Onze Taal en neus ik op taalwebsites en in woordenboeken om mijn kennis op peil te houden 강원대 다운로드.

Eigen taalbureau
Eind 2011 heb ik ZonderFout.nl opgericht. Eerst alleen met de bedoeling om mensen te helpen met een foutloze tekst South Park Download. Later is daar een oude liefde bij gekomen: juridische dictaten uitwerken.

Na mijn studie Directiesecretaresse ben ik aan de slag gegaan als juridisch secretaresse Download Autocad 2019 x force. Bijna 10 jaar heb ik bij een middelgroot advocatenkantoor in Rotterdam gewerkt als juridisch secretaresse. Destijds verzorgde ik geheel zelfstandig ‘de rol’ en alle incassozaken; vanaf de aanmaning, de dagvaarding, tot aan het laten uitvoeren van het vonnis win7pe iso. Daarnaast was ik de vaste secretaresse van een senior-advocaat. Ik verzorgde de dossiers en de correspondentie en werkte alle dictaten uit. De advocatuur blijft altijd een speciaal plekje in mijn hart houden outlook 그림 다운로드.

Gaandeweg zijn daar ook medische dictaten bij gekomen. En inmiddels combineer ik mijn kennis van het medisch en juridisch jargon door het uitwerken van dictaten voor experts personenschade en registerexperts without your knowledge.


ZonderFout.nl … alle regels goed geschreven!

Wil je ook van mijn dienst gebruikmaken ncs 기출 문제 다운로드?
Neem dan contact op via 06 – 24550992
of gebruik het contactformulier.