De vrouw achter ZonderFout.nl

Taalgek
Zo kun je mij wel omschrijven: taalgek, met een oog voor detail.
Twee eigenschappen die heel goed van pas komen bij het uitwerken/controleren van jouw teksten. 

Hoezo taalgek?
Ik wil er alles van weten. Dagelijks lees ik de laatste ontwikkelingen op de websites van de Nederlandse Taalunie en het Genootschap Onze Taal en neus ik op taalwebsites en in woordenboeken om mijn kennis op peil te houden.

Eigen taalbureau
Eind 2011 heb ik ZonderFout.nl opgericht. Eerst alleen met de bedoeling om mensen te helpen met een foutloze tekst. Later is daar een oude liefde bij gekomen: juridische dictaten uitwerken.

Na mijn studie Directiesecretaresse ben ik aan de slag gegaan als juridisch secretaresse. Bijna 10 jaar heb ik bij een middelgroot advocatenkantoor in Rotterdam gewerkt als juridisch secretaresse. Destijds verzorgde ik geheel zelfstandig ‘de rol’ en alle incassozaken; vanaf de aanmaning, de dagvaarding, tot aan het laten uitvoeren van het vonnis. Daarnaast was ik de vaste secretaresse van een senior-advocaat. Ik verzorgde de dossiers en de correspondentie en werkte alle dictaten uit. De advocatuur blijft altijd een speciaal plekje in mijn hart houden.

Gaandeweg zijn daar ook medische dictaten bij gekomen. En inmiddels combineer ik mijn kennis van het medisch en juridisch jargon door het uitwerken van dictaten voor experts personenschade en registerexperts.


ZonderFout.nl … alle regels goed geschreven!

Wil je ook van mijn dienst gebruikmaken?
Neem dan contact op via 06 – 24550992
of gebruik het contactformulier.