De vrouw achter ZonderFout.nl

Taalgek
Zo kun je mij wel omschrijven: taalgek, met een oog voor detail.
Twee eigenschappen die heel goed van pas komen bij het controleren van jouw teksten. Want dat is wat ik iedere dag met veel plezier doe: ervoor zorgen dat jij je geen zorgen hoeft te maken over eventuele foutjes in een tekst.

Hoezo taalgek?
Ik wil er alles van weten. Dagelijks lees ik de laatste ontwikkelingen op de websites van de Nederlandse Taalunie en het Genootschap Onze Taal en blader ik door woordenboeken om mijn kennis op peil te houden.

Eigen taalbureau
Eind 2011 heb ik ZonderFout.nl opgericht.
In die tijd werkte ik bij een ICT-bedrijf. Het idee voor ZonderFout.nl is ontstaan nadat ik bij mijn toenmalige werkgever een handleiding van een leverancier doorlas en mij realiseerde dat er mensen zijn die veel verstand hebben van hun werkgebied, maar minder van de Nederlandse taal. Dáár zou ik graag bij willen helpen, zodat ook zij een tekst kunnen opleveren waar hun professionaliteit niets aan afdoet.

Soorten klanten
Na oprichting van ZonderFout.nl bleek dat de behoefte aan tekstcontrole breder is dan alleen mensen die moeite hebben met de Nederlandse taal. Ook bijv. tekstschrijvers die de regels echt wel kennen, vinden het prettig om hun tekst nog even door mij te laten nalezen, zodat ze er zeker van zijn dat er geen tikfouten meer in staan.
Al snel werd ik gevonden door andere zzp’ers, kleinere uitgeverijen, mkb, opleidingsinstituten, studenten, tekstschrijvers, etc. De opdrachten variëren van een bruiloftsuitnodiging tot een complete opleiding Financieel Adviseur en van een scriptie tot een boek over yoga.

ZonderFout.nl bleek dus een succes en daarom heb ik mijn baan in de ICT per 2014 vaarwel gezegd. Nu kan ik mij volledig richten op iedereen die mij nodig heeft om zijn of haar tekst foutloos de wereld in te sturen!

Kan ik jou ook helpen? Gebruik dan het contactformulier om contact met mij op te nemen of stuur een e-mail naar info@zonderfout.nl.