De vrouw achter ZonderFout.nl

Taalgek
Zo kun je mij wel omschrijven: taalgek, met een oog voor detail.
Twee eigenschappen die heel goed van pas komen bij het uitwerken/controleren van jouw teksten. 

Hoezo taalgek?
Ik wil er alles van weten. Dagelijks lees ik de laatste ontwikkelingen op de websites van de Nederlandse Taalunie en het Genootschap Onze Taal en neus ik op taalwebsites en in woordenboeken om mijn kennis op peil te houden.

Eigen taalbureau
Eind 2011 heb ik ZonderFout.nl opgericht. Eerst alleen met de bedoeling om mensen te helpen met een foutloze tekst. Later is daar een oude liefde bij gekomen: dictaten uitwerken (vroeger was ik secretaresse op een advocatenkantoor). Een logisch gevolg was het ondertitelen van video’s.

Over mij
Wil je wat meer over mij persoonlijk weten?
Ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Aan het begin van deze eeuw ben ik voor de liefde verhuisd naar Midden-Limburg. En daar woon ik nog steeds, met diezelfde liefde. We hebben 2 kinderen, allebei in de jaren nul geboren.
Wil je ook nog weten wat ik graag doe in mijn vrije tijd? Van taal krijg ik nooit genoeg, maar ik bak ook graag mijn eigen (zuurdesem)brood, ik wandel en fiets graag door het mooie Limburgse landschap en ik vind het leuk om spullen voor in huis te creëren met garen (haken en macramé).

Kennismaken
Ik vind het prettig als ik de persoon achter mijn klant ook een beetje meer ken dan alleen maar zakelijk. Daarom spreek ik graag af voor een kop koffie om kennis te maken, in persoon of via Skype. Neem jij contact met mij op?


ZonderFout.nl … alle regels goed geschreven!

Wil je ook van mijn dienst gebruikmaken?
Neem dan contact op via 06 – 24550992
of gebruik het contactformulier.