Dictaat uitwerken

Juridische en medische dictaten

Op zoek naar iemand die juridische of medische dictaten uitwerkt? Iemand die snel, maar nauwkeurig werkt? Met parate kennis over de schrijfwijze van de gebruikte terminologie? Die zorgvuldig te werk gaat en tot in de puntjes de Nederlandse taal beheerst?

Zoek niet verder. Je hebt haar gevonden.

Sinds jaren transcribeer ik dictaten, interviews en telefoongesprekken voor advocaten, experts personenschade, registerexperts, bedrijfsartsen (en andere juridische en medische beroepsgroepen).

juridische en medische dictaten

Van audio naar foutloze tekst

Met alle gangbare audioformaten kan ik uit de voeten, zoals .dss, .ds2, .mp3, .m4a, .wav etc. Natuurlijk staan er geen tikfouten in de uitgewerkte tekst en is de tekst op het gebied van spelling en grammatica helemaal in orde. Indien gewenst herschrijf ik kromme zinnen, zodat het geheel een prettig leesbare tekst is.

Ruim 400 aanslagen per minuut

Door mijn hoge typesnelheid (zie resultaat hieronder) en parate kennis van de Nederlandse taal valt de prijs onder de streep altijd mee.

snel en nauwkeurig dictaten uitwerken
Testresultaat op www.typetuin.nl

Aanlevering en oplevering bestanden

We kunnen de bestanden uitwisselen via een beveiligde locatie in de cloud (via OneDrive bijvoorbeeld; ik heb een zakelijk abonnement op Microsoft 365).

Wil je op een andere manier bestanden uitwisselen? Geen enkel probleem. Ik ben technisch onderlegd en sta open voor andere ideeën. Bij een van mijn klanten heb ik bijvoorbeeld een inlog via webmail op hun Exchange-server, waar ik toegang heb tot mijn eigen e-mailadres binnen hun organisatie. Zo worden de bestanden direct via hun Exchange-server uitgewisseld en nooit via een derde partij.

Uitwerken audiobestanden

Ik werk met de officiële transcriptiesoftware van Olympus. Hiermee kan ik ook audiobestanden uitwerken van andere merken als Philips, Grundig en Winscribe. Met alle gangbare audiobestanden kan ik uit de voeten: .dss, .ds2 (DSS Pro), .mp3, .mp4, .m4a, .wav, .wma etc.

Sjablonen

Rapportages, brieven, processtukken; indien gewenst werk ik het dictaat uit in een vooraf opgemaakt document/sjabloon. Na oplevering kun je dus direct verder met het document en hoef je niet eerst te knippen en plakken.

Geheimhouding

Uiteraard behandel ik de audio en de tekst vertrouwelijk.
Een door mij getekende geheimhoudingsverklaring is onderdeel van onze samenwerking. Ook een AVG-subverwerkersovereenkomst is mogelijk.

Tarief

Mijn uurtarief is € 42,50 (excl. btw).
Door mijn hoge typesnelheid en parate kennis van de Nederlandse taal en het juridisch en medisch jargon, valt de prijs onder de streep altijd mee.

Hoelang ik bezig ben met het uitwerken van het dictaat, interview of (telefoon)gesprek hangt af van verschillende factoren. Voor een optimaal resultaat is het dictaat duidelijk en rustig ingesproken, is er geen achtergrondgeluid en praten mensen niet door elkaar.

audiobestand

Een indicatie van hoelang het uitwerken duurt (keer lengte audiobestand):

  • dictaat: 2 tot 4 keer
  • interview: 4 tot 6 keer
  • gesprek: 6 tot 8 keer

Het is ook mogelijk om een tarief per ingesproken minuut af te spreken. Dit kan echter pas nadat ik diverse dictaten heb uitgewerkt en een idee heb van de hoeveelheid werk per dictaat.

>> Contact opnemen

WAAR KAN IK NOG MEER BIJ HELPEN?

Banner Image

Tekstcontrole

Banner Image

Ondertitelen