Dictaat uitwerken

Juridische en medische dictaten

Op zoek naar iemand die juridische of medische dictaten uitwerkt? Iemand die snel, maar nauwkeurig werkt? Met parate kennis over de schrijfwijze van de gebruikte terminologie? Die zorgvuldig te werk gaat, tot in de puntjes de Nederlandse taal beheerst en haar klanten op een voetstuk plaatst?

Je hebt haar gevonden.

Mijn naam is Marjoleine Schlösser en sinds jaren transcribeer ik dictaten, interviews en telefoongesprekken voor advocaten, experts personenschade, registerexperts, bedrijfsartsen (en andere juridische en medische beroepsgroepen).

juridische en medische dictaten

Van audio naar foutloze tekst

Met alle gangbare audioformaten kan ik uit de voeten, zoals .dss, .ds2, .mp3, .m4a, .wav etc. Natuurlijk staan er geen tikfouten in de uitgewerkte tekst en is de tekst op het gebied van spelling en grammatica helemaal in orde. Indien gewenst herschrijf ik kromme zinnen, zodat het geheel een prettig leesbare tekst is.

Ruim 400 aanslagen per minuut

Door mijn hoge typesnelheid (zie resultaat hieronder) en parate kennis van de Nederlandse taal valt de prijs onder de streep altijd mee.

snel en nauwkeurig dictaten uitwerken
Testresultaat op www.typetuin.nl

Aanlevering audiobestanden

Het digitale audiobestand, het uit te werken dictaat, interview of telefoongesprek, kun je me sturen via WhatsApp, of per e-mail naar dictaat@zonderfout.nl. We kunnen ook afspreken om de bestanden te plaatsen in een beveiligde locatie op internet (een beveiligde gedeelde map in OneDrive bijvoorbeeld).

Wil je op een andere manier bestanden aanleveren? Geen enkel probleem. Ik ben technisch onderlegd en sta open voor andere ideeën.

Oplevering tekstbestanden

De uitgewerkte documenten stuur ik per beveiligde e-mail retour. Hiervoor maak ik gebruik van Zivver, waarmee wordt voldaan aan de AVG, ISO27001/2 en NEN7510. Pas na SMS-verificatie kunt u de beveiligde e-mail lezen en de bijlagen downloaden.

Uitwerken audiobestanden

Ik werk met de officiële transcriptiesoftware van Olympus. Hiermee kan ik ook audiobestanden uitwerken van andere merken als Philips, Grundig en Winscribe. Met alle gangbare audiobestanden kan ik uit de voeten: .dss, .ds2 (DSS Pro), .mp3, .mp4, .m4a, .wav, .wma etc.

Sjablonen

Rapportages, brieven, processtukken; indien gewenst werk ik het dictaat uit in een vooraf opgemaakt document/sjabloon. Na oplevering kun je dus direct verder met het document en hoef je niet eerst te knippen en plakken.

Geheimhouding

Uiteraard behandel ik de audio en de tekst vertrouwelijk.
Een door mij getekende geheimhoudingsverklaring is onderdeel van onze samenwerking. Ook een AVG-subverwerkersovereenkomst is mogelijk.

Tarief

Mijn uurtarief is € 42,50 (excl. btw).
Door mijn hoge typesnelheid en parate kennis van de Nederlandse taal en het juridisch en medisch jargon, valt de prijs onder de streep altijd mee.

Hoelang ik bezig ben met het uitwerken van het dictaat, interview of (telefoon)gesprek hangt af van verschillende factoren. Voor een optimaal resultaat is het dictaat duidelijk en rustig ingesproken, is er geen achtergrondgeluid en praten mensen niet door elkaar.

audiobestand

Een indicatie van hoelang het uitwerken duurt (keer lengte audiobestand):

  • dictaat: 2 tot 4 keer
  • interview: 4 tot 6 keer
  • gesprek: 6 tot 8 keer

Het is ook mogelijk om een tarief per ingesproken minuut af te spreken. Dit kan echter pas nadat ik diverse dictaten heb uitgewerkt en een idee heb van de hoeveelheid werk per dictaat.

>> Contact opnemen

WAAR KAN IK NOG MEER BIJ HELPEN?

Banner Image

Tekstcontrole

Banner Image

Ondertitelen