Dictaat uitwerken

Voor de advocatuur en medische beroepsgroepen

Speciaal voor de advocatuur en medische beroepsgroepen werk ik dictaten uit.
Natuurlijk staan er geen tikfouten in de uitgewerkte tekst en is de tekst op het gebied van spelling en grammatica helemaal in orde. Indien gewenst herschrijf ik kromme zinnen, zodat het uitgewerkte geheel een prettig leesbare tekst is.

En niet onbelangrijk: mijn typesnelheid is ruim 400 aanslagen per minuut.
(zie bewijs onderaan pagina :))

Het dictaat kan worden uitgewerkt in een vooraf opgemaakt document/sjabloon, zodat het document na het uitwerken van het dictaat direct klaar is voor verdere verwerking.

Zie ook: www.juridischedictaten.nl.

Waarom advocatuur en medische beroepsgroepen?

Na mijn studie Directiesecretaresse ben ik aan de slag gegaan als juridisch secretaresse. Bijna 10 jaar heb ik op een advocatenkantoor gewerkt als juridisch secretaresse. Destijds verzorgde ik geheel zelfstandig alle zaken van een incassobureau; vanaf de aanmaning, de dagvaarding, de conclusie van eis tot aan het laten uitvoeren van het vonnis. Daarnaast was ik de vaste secretaresse van een senior-advocaat. Ik verzorgde de dossiers en de correspondentie en werkte alle dictaten uit. De advocatuur blijft altijd een speciaal plekje in mijn hart houden.

Al geruime tijd werk ik dictaten uit voor een arts. Mijn kennis over medische begrippen is dan ook aardig op peil. Omdat dit toch een specialistisch gebied is, wil ik mijn kennis op dit gebied inzetten voor andere artsen. Een snelle, accurate typiste mét kennis van de medische terminologie!

>> Werkwijze
>> Tarief

 

Test op Typetuin.nl
Testresultaat op www.typetuin.nl